معرفی Microsoft Hyper-V
شرکت مایکروسافت با معرفی Microsoft Hyper-V پا به عرصه رقابت در زمینه مجازی سازی گذاشت و بر پایه آن مایکروسافت آژور (Microsoft Azure) را برای پردازش ابری ..
شرکت مایکروسافت با Microsoft Virtual Server به دنیای مجازی سازی وارد شد که زیرساخت Hyper-V امروزی را تشکیل می داد. و پس از آن در ویندوز 2008 و 2012 و حالا در ویندوز نسخه 2016 آن را به تکامل رسانده است. یکی از مزیت های آن استفاده رایگان (لیسانس فعال سازی آن با ویندوز یکسان است.) کاربری آن همانند سایر محصولات شرکت مایکروسافت رایگان است.
مزیت های استفاده از Hyper-V را نمی توان در یک مقاله بررسی نمود اما اکز بخواهیم به مهمترین آنها اشاره کنیم می توانیم موارد زیر را مد نظر قرار دهیم:
- کاهش هزینه ها با صرفه جویی در خرید تجهیزات سخت افزاری
- مدیریت متمرکز و یکپارچه
- کاهش هزینه های مصرفی (انرژی، سیستم های خنک کننده، فضای مورد نیاز، کاهش گرمای تولیدی و …)
- پشتیبان گیری متمرکز و ساده تر (استفاده از Microsoft System Center DPM)
- سرعت پیاده سازی بسیار بالا (استفاده از Snapshot و Clone ها)
- کاهش هزینه استفاده از لیسانس های ویندوز
- استفاده از حداکثر توان سخت افزار
مزیت های استفاده از Microsoft Hyper-V
مجازی سازی سرورها
Microsoft Hyper-V یکی از به صرفه ترین زیرساخت های مجازش شبکه است که امکانات بسیار زیادی را بهمراه خواهد داشت. با داشتن یک هاست (سرور) Hyper-V قادر است چندین سیستم عامل را به صورت همزمان به اجرا درآورد.
ذخیره سازی
Microsoft Hyper-V امکانات زیادی در داشتن و مدیریت هرگونه زیرساخت ذخیره سازی در اختیار شما قرار خواهد داد. با پشتیبانی از انواع SAN ها نگرانی شما در کارایی و از دست رفتن اطلاعات از بین خواهد رفت.
شبکه سازی
تمامی زیرساخت شبکه را مانند مدیریت یک سرور در اختیار خواهید داشت و با هزینه به مراتب کمتر میتوانید ساختار شبکه خود را گسترش دهید. کمترین میزان قطعی را تجربه کنید و به کمک Hyper-V برای مهاجرت به رایانش ابری آماده شوید.
مدیریت سرورها، دسترسی و حفاظت از اطلاعات، مجازی سازی میزکار ها و …
مجازی افزار ها
شرکت ویرا شبکه نگار فعال در زمینه مجازی سازی، ذخیره سازی داده ها، مراکز داده، مانیتورینگ و امنیت زیرساخت های شبکه
کوتاه ، مختصر و موثر خیلی ممنون
با سپاس