کلاینت های سفارشی

کلاینت های سفارشی – Custom Client: با ورود برد هایی نظیر Raspberry Pi و Arduino به دنیای تکنولوژی راه برای ساخت دستگاه های تک منظوره باز شد و شرکت ها و اشخاص مختلفی بر روی این برد ها نرم افزار های مفید و گوناگونی ارائه دادند. یکی از این دسته نرم افزار ها بر پایه ی Linux و برای تبدیل این قبیل برد ها به VDI Client بود.

کلاینت سفارشی - Custom Client

کلاینت های سفارشی – Custom Client: با ورود برد هایی نظیر Raspberry Pi و Arduino به دنیای تکنولوژی راه برای ساخت دستگاه های تک منظوره باز شد و شرکت ها و اشخاص مختلفی بر روی این برد ها نرم افزار های مفید و گوناگونی ارائه دادند. یکی از این دسته نرم افزار ها بر پایه ی Linux و برای تبدیل این قبیل برد ها به VDI Client بود. باید توجه داشت که Arduino یک میکروکنترل است که تنها قادر است بخشی از وظایف یک کامپیوتر را بر عهده گیرد. می توانید آن را با C برنامه ریزی کنید اما نمی توانید روی آن سیستم عامل نصب کنید.

سخت افزار های معمول

در این میان بردهای pcDuino، Beaglebone black، Raspberry pi از سایرین موفق تر شده اند و می توانید به راحتی آنها را تهیه کنید. همان طور که قبل نیز اشاره شد Arduino در این دسته قرار نمی گیرد. پردازنده ی استفاده شده در برد ها از نوع ARM بوده که امکان نصب لینوکس، ویندوز IoT روی آنها وجود خواهد داشت. حالا که مشخص نمودیم سخت افزار های پایه برای ساخت VDI Client کدامند بد نیست به دلیل انتخاب یا عدم انتخاب آنها نیز بپردازیم.

سیستم عامل کلاینت سفارشی

تمامی کلاینت ها برای اتصال به سرویس دهنده ی VDI نیازمند سیستم عامل هستند که خود نیازمند بحث مفصل تری است و در آینده به آن خواهیم پرداخت. اما برای برد های نام برده  سیستم عامل های مختلفی ساخته شده است که شاید بهترین آنها پروژه Raspberry Pi Thin Client باشد که از پروتکل های Microsoft RDC ،Citrix ICA ،VMWare View ،OpenNX ،SPICE پشتیبانی می کند و از طریق لینک آورده شده امکان دانلود رایگان آن وجود دارد. این پروژه صرفا برای برد های Raspberry Pi ارائه شده است و برای سایر برد ها سیستم عامل های دیگری وجود دارد.

سیستم عامل های سازگار با این نوع سخت افزار ها

مزایا و معایب استفاده از کلاینت سفارشی

مهمترین بحث برای ما مزیت ها و معایب استفاده از اینگونه برد هاست که با بررسی آن بتوانیم بهترین انتخاب را برای شبکه سازمان خود داشته باشیم.

معایب استفاده از کلاینت سفارشی

  • پشتیبانی از مشکل است.
  • نیاز به نیروی فنی و متخصص دارد.
  • تامین امنیت آن برای نیروی غیر متخصص دشوار است.
  • امکان سرقت آن وجود دارد و بایستی امکان ذخیره ی داده های محرمانه روی آن وجود نداشته باشد.
  • امکان استفاده از PXE Boot وجود ندارد. (غیر از Raspberry Pi 3)
  • امکان مدیریت یکپارچه ی آنها وجود ندارد.

مزیت استفاده از کلاینت سفارشی

  • اینگونه برد ها ارزان هستند.
  • انرژی کمی مصرف می کنند و نویز ی تولید نمی کنند.
  • فضای کمی اشغال می کنند.
  • معمولا نسخه های جدید با نسخ قبلی همخوانی دارند.
  • درگاه های اتصال مورد نیاز در آنها تعبیه شده است.

برد آموزشی pcDuino

برد pcDuino

برد آموزشی Raspberry Pi

برد Raspberry Pi

برد آموزشی Beaglebone black

برد Beaglebone black

آموزش های مرتبط

شرکت ویرا شبکه نگار فعال در زمینه مجازی سازی، ذخیره سازی داده ها، مراکز داده، مانیتورینگ و امنیت زیرساخت های شبکه

دانلود کتاب VMware Workstation